Een overtuigende boodschap
begint met een helder verhaal


Opmerkelijk The Kitchens: met je team aan de slag

The Kitchens

Met je team aan de slag.

Samen bouwen aan jullie merkverhaal, jullie missie en jullie plan van actie geeft niet alleen een eenduidige boodschap, maar zorgt ook voor eigenaarschap en verbinding.

Benieuwd? Bekijk hier wat we voor jou kunnen organiseren.

Lees meer >

Project Impactrapportage

Katapult Impact Rapportage

Katapult is een initiatief van Platform Talent voor Technologie en dient als katalysator voor publiek-private samenwerking. Doel is beter onderwijs door een betere aansluiting op en meer samenwerking met het bedrijfsleven.

Voor hun Impactrapportage mocht ik een groot deel van de copy verzorgen, waaronder een reeks portretten.

Lees verder >

wat Need
copy?

Blablabla

'Even een tekstje schrijven' blijkt voor lang niet iedereen even eenvoudig. En ook niet even leuk. Gelukkig is taal echt mijn ding. Of het nu gaat om merkverhalen, brochures, blogs, advertenties, artikelen of web copy. 

Meer weten? Bel 06 21 22 3503 of email kim@plan2design.nl

Help, ik heb een tekstschrijver nodig >

Samenwerking 23PlusOne

23plusone

Plan2design is een Licensed Friend van 23plusone: een op wetenschap gebaseerde methode om mensen en organisaties bewust te laten worden van hun drive en betekenis. Een fantastische manier om een dialoog op gang te brengen die mensen op een positieve manier aan elkaar verbindt.

Lees meer >

'Opvallen in de jungle is niet makkelijk, zorg dat je een verhaal vertelt dat klopt en bijblijft.'

Werken aan een goed verhaal

Ik schrijf merkverhalen.
Verhalen die het uitgangspunt zijn voor diverse doeleinden: van corporate tekst en contentstrategie tot employer branding en veranderstrategie.

Kitchens

Met je team aan de slag


Samen bouwen aan jullie merkverhaal, jullie missie en jullie plan van actie geeft niet alleen een eenduidige boodschap, maar zorgt ook voor eigenaarschap en verbinding.

Benieuwd? Bekijk onderstaand wat we voor jou kunnen organiseren.

'Co-create in the Kitchens: met je team bouwen aan jullie merk.'

Tastbare resultaten

plan2design werkt voor ondernemingen
en organisaties die (het) op eigen wijze
goed willen doen.
Met onderstaande opdrachtgevers heb ik gewerkt aan identiteiten en concepten vanuit de filosofie dat een waardevolle identiteit start in het hart van de onderneming.

'Samen met mijn 23plusone Licensed Friends maken we ondernemen weer wat het moet zijn: voor mensen door mensen.'

Waardevolle
verbinding

Ik hou van mensen die zichzelf durven te blijven, betrokken ondernemingen, enthousiaste medewerkers, verrassend talent, creatieve geesten, positieve denkers, slimme oplossingen, passies die gedeeld worden en een open vizier.
Samen werken we aan slimmere oplossingen die echt het verschil maken.

Over mij

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan'

Sinds 2005 hou ik me als zelfstandig ondernemer bezig met corporate identity, communicatie, design en tekst. Specialisaties die aan snelle veranderingen onderhevig zijn. Het ene moment draait het om de Why en de Purpose, de volgende keer om MQL's en SQL's. Mijn autodidactische en leergierige aard brachten me van de ene leerzame uitdaging naar de andere.

Ik heb al vele communicatieprojecten begeleid. Tegenwoordig hou ik me het liefste bezig met strategie en copy. Een rare combinatie zou je denken, maar voor mij heel logisch. Want de strategie start voor mij altijd met een goed verhaal. Het uitgangspunt en de houvast voor vorm, middelen en content.

Dat verhaal bouw ik samen met de opdrachtgever. Iedere opdracht is uniek en weer anders dan de vorige. Maar wat ik oplever is wel altijd onderscheidend, authentiek en consistent. Wil je weten hoe ik dat doe? Lees hier verder >

Kim
van der
Brugge

+31 6 212 235 03
kim@plan2design.nl
‘Lees- en leergierig, met oog voor de laatste trends en ontwikkelingen, dat is Kim. Neemt de tijd om van ieder verhaal weer een rakend woordenspel te maken. Een puriste pur sang!’ - Karen

In contact

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jouw onderneming kan betekenen?
Neem dan contact met me op of laat hieronder een bericht achter.

Nieuwsbericht

Ik verstuur een paar keer per jaar een nieuwsbericht met mijn laatste blog, projecten, aanbiedingen en inspirerend nieuws over branding en meer. 

Wil je ook mijn berichten direct in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Social media

Facebook
Twitter
LinkedIn

Plan2design

Hofcampweg 44
2242 KE Wassenaar
info@plan2design.nl

KvK 73663263 Privacystatement

Colofon

Ontwerp:
Studio 2 Ons
Realisatie:
Green Multimedia

Copyright 2020
Plan2design
Wat ik doe

Label

Project

Katapult Impact Rapportage

Een reeks portretten


vraag:


Katapult is een initiatief van Platform Talent voor Technologie. Het platform is bedoeld om meer samenwerking te creëren tussen het onderwijs en het bedrijfsleven om ervoor te zorgen dat ze beter op elkaar aansluiten. De diverse partijen kunnen elkaar hier vinden en zich onder andere laten inspireren door 'best practices'.

Om te illustreren wat ze tot nu toe hebben bereikt hebben wordt de Katapult Impact Rapportage gepubliceerd. Aan mij de vraag een reeks portretten te schrijven aan de hand van uitgebreide interviews met een aantal experts op het vlak van technologie, sociologie en innovatie. Daarnaast heb ik het intro, voorwoord en nawoord mogen schrijven.


aanpak:

 

De interviews met onder andere Marjolein ten Hoonte (Randstad) en Hans de Jong (Philips) werden gehouden door Chris Hanselaar van Story Studio en zijn deels door mij bijgewoond. Van alle interviews kreeg ik de audiofiles toegezonden. Deze heb eerst getranscribeerd en geanalyseerd. De bedoeling was om de urgentie van publiek-private samenwerkingen naar voren te brengen. Hiervoor heb ik om een mooi samenhangend verhaal te creëren de meest relevante stukken eruit gehaald en geschikt gemaakt voor publicatie (spreektaal omzetten naar heldere schrijftaal). 


resultaat:

 

Een heldere en bondige rapportage waarin niet alleen de belangrijkste cijfers zijn gepubliceerd, maar dat ook dient als inspiratiestuk voor iedereen die geïnteresseerd is in publiek-private samenwerkingen. De volledige portretten worden gepubliceerd op de website wijzijnkatapult.nl. In de rapportage zelf zijn per portret enkele alinea's geplaatst. De totale publicatie wordt gepresenteerd tijdens de Katapultdag op 1 oktober 2019.

De Katapult Impact Rapportage 2019 is hier te downloaden.

De interviews zijn hier te lezen:

Kees Klomp
Hans de Jong
Marjolein ten Hoonte
Ruben Horbach
Talitha Muusse

Lijkt het je ook leuk om een interview te publiceren? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken:

06 21223503 of kim@plan2design.nl